MultiPower Fitness Spor Salonu’nda çalışmalar devam ediyor

MultiPower Fitness Spor Salonu’nda çalışmalar devam ediyor
Yayınlama: 22.09.2022
A+
A-

 

 

Kentimizin örnek spor salonlarından MultiPower Spor Salonu’nda çalışmalar dur-durak bilmeden sürüyor. Türkiye Şampiyonu Savaş Aydoğan yönetiminde yapılan çalışmalar taraflı-tarafsız herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

DİSİPLİNLİ VE DÜZENLİ

Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi Kurttepe Caddesi Şefika Özkan Apartmanında faaliyetlerine devam eden MultiPower Fitness Spor Salonu güzel görüntüsü ile dikkat çekiyor. Antrenmanlara devam edenler, çalışmalardan çok memnunlar. Disiplinli ve düzenli şekilde çalışmaların devam ettiğini bildiren Türkiye Şampiyonu Savaş Aydoğan,”Her şey vücut için. Planlı, programlı ve sistemli bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTİM VERİLİYOR

Türkiye Şampiyonu Savaş Aydoğan, herkesin durumuna göre çalışma programı verdiklerini ve salonlarına gelenlerle yakından ilgilendiklerini kaydetti. Hedeflerinin daha çok kişiye ulaşmak olduğunu belirten Aydoğan, “Salonumuza gelmek isteyen herkese kapımız açık. Gerekli bilgileri bizlerden alabilirler. En iyi şekilde eğitim vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.