Muhtarlardan Enerji-SA’ya ziyaret

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın - Hürriyet mahallesi muhtarı Hıdır Koluman ve Seyhan muhtarlarıyla birlikte Enerji-SA Toroslar bölge müdürü Özgün Ersoyoğlu ile ekibini ziyaret ederek...

Muhtarlardan Enerji-SA’ya ziyaret
Yayınlama: 23.08.2023
Düzenleme: 23.08.2023 16:23
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Hürriyet mahallesi muhtarı Hıdır Koluman ve Seyhan muhtarlarıyla birlikte Enerji-SA Toroslar bölge müdürü Özgün Ersoyoğlu ile ekibini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Son günlerde elektrik kesintilerini dile getirdiklerini vurgulayan Koluman “Bölge müdürümüz bizlerin sorunlarımızı dinlediği için teşekkür ettiklerini” ifade ettiler.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Toroslar bölge müdürü Özgün Ersoyoğlu “Muhtarlarımız çalışmalarımız esnasında bizlere çok yardımcı oluyorlar.Çünkü muhtarlarımızda telefon hattımız direk olduğundan herhangi bir sorunda hemen bize bildiriyor ve gereken önlemi aldıklarını, en azından iletişim ağı olarak bizlere çok yardımcı oluyorlar.Kentin eksik kalan bölümlerinde muhtarlarımızın bilgisine başvurarak ekiplerimize yardımcı olmalarından dolayı memnuniyetini” dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.