TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Cemalpaşa mahallesinin çalışkan kadın muhtarı Nerjin Cevher Çamurdan her ay muhtarlık binasının yanında kermes açarak destek oluyor.

Muhtar Çamurdan kadın seçmenlerini bu kez Seyhan Belediyesi'nin çeşitli semtlerle açtığı el işleri vb. yerleri gezdirerek semt sakinleri kadınları mutlu etti.

Adana’da bir haftada 12 bin 740 trafik cezası
Adana’da bir haftada 12 bin 740 trafik cezası
İçeriği Görüntüle

Her konuda yardımcı ve her zaman destek olduğunu belirten Cemalpaşa mahallesinin kadınları, muhtarlarına teşekkür ederek, “Biz her zaman muhtarımızın arkasındayız.Ekonomi açısından kermeste bir nebzede olsa destek olmasından ve bizim el santlarımızı daha ileri taşımamız açısından şehir içindeki belediyemizin el işlerini gezdirmesi son derece faydalı olduğunu” ifadelerini kullandılar.

Muhabir: TE Bilisim