Müftü Taşcı’dan Şehit Sanca’nın ailesine ziyaret

Müftü Taşcı’dan Şehit Sanca’nın ailesine ziyaret
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, 2019 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesi, Aslan Kapanı bölgesinde bölücü terör örgütü üyeleriyle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ercan Sanca’nın ailesini ziyaret etti.

Şehit Ercan Sanca’nın Adana Seyhan Dumlupınar Mahallesi’nde ikamet eden ailesine yapılan ziyarete İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman ve din görevlileri katıldı.

Ziyarette Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Babası Muharrem Sanca ile bir süre sohbet eden İl Müftü Taşcı, “Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi. Müftü Taşcı, şehadetin çok büyük bir mertebe olduğunu belirterek şehit Ercan Sanca ve tüm şehitler için dua etti. Şehit ailesi ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Müftü Taşcı’ya İlçe Müftüsü Mehmet Yaman’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ayrıca Müftü Taşcı, Seyhan Müftülüğüne bağlı Fatih Camiinde Cuma namazını kıldırıp, hutbe irad etti. Cami çıkışında ise şehit Ercan Sanca’nın hayrına aşure ikramından sonra dua etti

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.