Montella umut dolu

Montella umut dolu
Yayınlama: 30.09.2022
A+
A-

 

Süper Ligde zirvede bulunan temsilcimiz Adana Demirspor, Cumartesi günü Yeni Adana Stadında konuk edeceği Galatasaray maçına kilitlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella, zorlu maç öncesi takımına güvendiğini ve umut dolu olduğunu söyledi.

HEDEF LİDER KALMAK

Lider kalmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Montella, “Liderliği oynadığımız her maçta kanıtladık. Bunun devamının gelmesi gerekiyor. Şu ana kadar gösterdiğimiz takım ruhunu, istek ve arzuyu her maçta yansıtmamız gerekiyor. Şu ana kadar yaptığımız her şeyi tekrar edip, istediğimiz noktada bitirmek istiyoruz” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Tüm biletlerin satıldığına dikkati çeken İtalyan hoca, “Başkanımız, taraftar ve kulübümüz için çok mutluyuz. Bu yola beraber başladığımızda, taraftarımız bizden hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Galatasaray maçı öncesi de bütün biletleri hemen bitirmemiz bunun bir göstergesi. Böyle devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu takımın başında olduğum için gurur duyuyorum. Teknik direktörler gelir, gider ve insanın karakteri kalır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.