Milli Savunma Bakanı Akar, Yayladağı’nda depremzedelerle iftarda bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Akar, Yayladağı’nda depremzedelerle iftarda bir araya geldi
Yayınlama: 01.04.2023
A+
A-

(AA) – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Danimarka’da Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağına yapılan saldırıya ilişkin, “Bu küstah ve aşağılık saldırıyı gerçekleştiren, insanlıktan çıkmış, kin ve nefretle kudurmuş mahlukları şiddetle lanetliyoruz.” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Danimarka’da Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağına yapılan saldırıya ilişkin, “Bu küstah ve aşağılık saldırıyı gerçekleştiren, insanlıktan çıkmış, kin ve nefretle kudurmuş mahlukları şiddetle lanetliyor, bu eylemlere duyarsız ve sessiz kalarak bu şarlatanlara göz yuman, cezasız bırakarak bunları adeta suça teşvik edenleri de suç ortakları olarak ilan ediyor ve kınıyoruz.” dedi.

Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu iller arasında yer alan Hatay’da faaliyetlerine devam ediyor.

Ramazan ayının ilk iftarını Hatay’da Mehmetçik ile yapan Akar, dün de Yayladağı ilçesinde depremzedelerle iftarda bir araya geldi.

Beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile Yayladağı Belediyesi Mustafa Sayın Aba Güreşi Alanı’nda kurulan çadır kente giden Akar, MÜSİAD Konya’nın düzenlediği “Yayladağı Sınır Kapısı İftar Programı”na katıldı, depremzedelerle birlikte orucunu açtı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.