“Milli Görüş ilkeleriyle şehrimizi temsil etmek için adayım”

“Milli Görüş ilkeleriyle şehrimizi temsil etmek için adayım”
Yayınlama: 16.03.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Başkanı Volkan Çevik milletvekili aday adayı oldu

 

 

  1. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığını açıklayan Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Başkanı Volkan Çevik; “Necmettin Erbakan’ın çizdiği Milli Görüş ilkeleri çevresinde Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğine aziz milletimize hizmet etmek ve şehrimizin hak ettiği konuma gelmesini sağlayabilmek için milletvekilliğine talibim” dedi.

********************************************

(HABER MERKEZİ)-TOROS-14 Mayıs 2023 günü Türkiye hem Cumhurbaşkanı’nı seçmek hem de milletvekillerini belirlemek için sandık başına gidiyor. YSK’nın seçim takvimini açıklaması ve partilerin aday adaylığı başvurularını almasının ardından aday adayları da belli olmaya başladı.Adana’nın Çukurova ilçesinin genç ve sevilen iş adamı Volkan Çevik de düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, parti il yöneticileri, Çukurova İlçe Teşkilatı, partililer ve çok sayıda vatandaş ile Çevik’in ailesi katıldı.

ADANA GERİYE GİDİYOR

Aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Başkanı da olan Volkan Çevik adaylığını açıklamadan önce yaptığı konuşmada; “Elbette her seçim kendi içinde özel ve önemlidir ancak 14 Mayıs seçimleri belki de Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimleridir. İnanıyorum ki hem ülkemiz, hem aziz milletimiz hem de bu kadim şehrin güzel insanları için bu seçimler bir milat olacaktır. Bunun bilinciyle Çukurova ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürüyorduk. Gördük ki ülkemizin 01 numaralı şehri her geçen gün daha da geriye gidiyor. Her alanda çevre iller daha hızlı gelişir ve büyürken Adana o şehirlerin hep gerisinde kalıyor. Bunun Adana’nın da Adanalının da makus talihi olmadığını ve bu kötü gidişatı değiştirebileceğimizi düşünerek hizmet için kolları sıvadık” dedi.

GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyaseti bir cihat olarak gördüğünü kendilerinin de bu çizgide bir anlayışla millete hizmet yolunda çaba gösterdiklerini vurgulayan Volkan Çevik; “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde, ben demeden, biz diyerek temiz ve ilkeli siyaset yapmanın hala mümkün olduğunu herkese göstermek istiyoruz. Sokakta konuştuğumuz her vatandaşımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Yeniden Refah Partisi’nin gireceği bu ilk seçimde çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum. Bu anlamda ben de ülkeme, milletime, bu muhteşem kent Adana’ya hizmet etmek için hizmete talibim. Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda hakkımızda hayır olanı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

BAYSAL’DAN ÇEVİK’E DESTEK

Genç iş adamı Volkan Çevik’in adaylığını açıklamasının ardından salonda bulunanlar alkışlar ve sloganlarla kendisine destek olurken, Çevik kendisini desteklemek üzere toplantı salonunda bulunanların tebriklerini kabul etti. Volkan Çevik’e Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal’ın yanı sıra ailesinin ve ilçe yönetiminin de büyük bir destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.