MHP’ye katılım!

MHP’ye katılım!
Yayınlama: 30.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) diğer illerde olduğu gibi Adana’da da güçlenmeye devam ediyor. Adana’nın kozan ilçesinde 150 kişi törenle MHP saflarına katıldı.

ÜÇ HİLAL ROZETİ TAKTILAR

İlçe dışındaki bir lokantada yapılan törende 850 kişiyi temsil eden 150 kişiye üç hilal rozeti takıldı. Törende MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel iştirak ettiler. Protokol üyeleri, muhalefete mensup farklı partilerden MHP’ye katılım yapan isimlere üç hilal rozeti taktılar.

YUSUF KANLI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, emperyalist güçlerin ülkemizdeki işbirlikçiler ile el ele verdiğini, hepsinin birden Cumhur İttifakı karşısında konumlandığını anlattı. Kanlı “Ben bu seçime ‘Hak ile batılın, hilal ile haçın mücadelesi’ diyorum. O nedenle MHP’ye gelmeniz, destek vermeniz çok ama çok önemli. Ülkemizi, milletimizi parçalamak isteyenlere karşı birlikte mücadele edeceğiz.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu programı düzenleyen Kozan İlçe Başkanımız Nihat Atlı beye ve ilçe yönetimimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

MUHARREM VARLI

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, Türkiye’nin bölgesinde lider konuma erişen, Dünyada söz sahibi ülkelerden biri haline geldiğini kaydetti. Varlı “Özellikle savunma sanayinde görüyorsunuz İHA’lar, SİHA’lar bütün dünyada kabul görüyor. Testleri devam eden insansız savaş uçaklarımız ile de bir üst konuma çıkacağız. Terör bitme noktasına geldi. Diğer tarafa bakıyorsunuz, terör örgütünün siyasi yapısı HDP ile ortak hareket eden bir yapı var. Hepsi, nasıl milletvekilliği kazanırım, nasıl bakanlık kaparım derdinde. Türkiye için bir dertleri yok. Onun için tüm gayretimiz MHP’yi daha çok milletvekili ile Meclis’e göndermek, Sayın Cumhurbaşkanımızı da yeniden seçmek yönünde olmalı.” ifadesini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ’Yİ ÇOK İYİ TAKİP EDELİM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok iyi takip edilmesini isteyen Muharrem Varlı “MHP; ülkemizin, milletimizin lehine hep güzel işler yapmış, hep bu yönde gayret etmiş bir lider ve arkadaşları tarafından yönetiliyor. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bugüne kadar milletimizi hiç yanıltmadı, ne dediyse hep doğru çıktı. Bugün O’nun devlet adamlığını, milliyetçiliğini kime sorsanız onaylar, hatta düşmanlarımız bile bu gerçeği kabul eder. Dürüst, ilkeli, cesur, bilge ve tecrübeli bir devlet adamı. O nedenle Sayın Genel Başkanımızı çok iyi takip etmemiz lazım. O’nu takip edersek bizler de hata yapmayız.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.