MHP Çukurova’dan dayanışma örneği

MHP Çukurova’dan dayanışma örneği
Yayınlama: 21.02.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Ülkemizde Kahramanmaraş merkezli 6 şubat 2023’te 2 büyük deprem ve 7 şubat 2023’te 1 büyük deprem olmak üzere 3 büyük deprem ve binlerce artçı sarsıntı yaşadık.

11 ili ve 15 milyona yakın insanımızı doğrudan etkileyen depremde 39 binin üzerinde canımızı kaybettik. Bu yaşadığımız felakette Adana’mızın depremden en çok etkilenen bölgesi Çukurova ilçemiz oldu. Yakınlarını kaybeden ve evleri hasar alan Çukurova halkı depremin ilk gününden beri okullara,camilere ve AFAD’ın belirlediği bölgelerdeki çadırlara sığındı. Vatandaşlarımızın yaşadığı bu zor günlerde MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve ilçe teşkilatı tam bir dayanışma örneği gösterdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla depremin yaşandığı ilk andan itibaren MHP Çukurova İlçe Teşkilatı, AFAD ve Kızılay ile birlikte organize bir şekilde yardımlara başladı. Evlerine giremeyen Çukurova halkını okullarda, camilerde, çadırlarda ziyaret edip 3 öğün yemek ve muhtelif ihtiyaç malzemeleri dağıttı.

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı binasını Deprem Koordinasyon Merkezi haline getiren ilçe başkanı Hasan Öztuğ ekibiyle birlikte gece gündüz demeden vatandaşın yardımına koştu. Her gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanan ilçe teşkilatı depremin ilk gününden beri 100’ün üstünde yardım dağıtım organizasyonu gerçekleştirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.