MHP, anket firmalarını yine mahcup etti

MHP, anket firmalarını yine mahcup etti
Yayınlama: 15.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonucuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, dün gerçekleştirilen seçim ve sonucuna dair açıklamasında şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı başarıyla çıktı”

“Bu seçimde ihanet ve husumet cephesinin kaosa hizmet eden çabaları boşa çıkarılmış, Türkiye huzur ve güven içinde demokrasi sınavını başarıyla vermiştir. Ülkemiz genelinde alınan sonuçlar, Meclis çoğunluğunun verildiği Cumhur İttifakı’na ve ikinci tura kalınmış olsa da açık ara önde olan Sayın Cumhurbaşkanımıza güvenin devam ettiğini göstermiştir. Sandığa yansıtılan milli irade, ülkemizdeki huzur, güven ve istikrar ortamının devam etmesini istemiştir.

“Anket firmalarını yine mahcup ettik”

Seçim sürecinde özellikle MHP’ye yönelik organize geniş kapsamlı olumsuz kampanyalar yürütüldüğünü hatırlatan Kanlı “Hamdolsun ki feraset ve basiretten ayrılmayan aziz milletimiz, yalana, iftiraya, karalama kampanyalarına itibar etmemiştir. Masa başında MHP aleyhine her gün anket sonuçları yayınlayan besleme anket firmalarını yine mahcup ettik, seçmen vatandaşlarımız ise onları bu seçimde de yine sahtekâr olarak tescillemiştir.” ifadesini kullandı.

“3. Milletvekilini az oy farkıyla kaçırdık”

Adana’daki sonucu değerlendiren Kanlı şöyle devam etti:

“Adana’da milletvekili sayımızı artırmak istedik ama hemşehrilerimiz mevcut iki milletvekilimizi Meclis’e gönderme kararını verdi. Bu sonuca elbette üzüldük ancak pes etmeyip, önümüze bakacağız, potansiyelimizi daha iyi değerlendirip, daha gerçekçi sonuçlar almaya yoğunlaşacağız. Bu vesileyle, yeniden Adana Milletvekilimiz olarak seçilen Sayın Muharrem Varlı’yı, Sayın Ayşe Sibel Ersoy’u, Cumhur İttifakı’mızdan Meclis’e gidecek olan milletvekillerimizi tebrik ediyorum.”

Emek veren, katkı sunanlara teşekkür etti

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Gece-gündüz demeden emek veren tüm Milletvekili Adaylarımıza, Teşkilat Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanlarımıza, KAÇEP Temsilcilerimize, tüm yöneticilerimize ve seçim çalışmalarında fedakârca çalışan isimsiz kahramanlarımıza, tüm mensuplarımıza, bize güvenen tüm vatandaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılan seçimin ve alınan sonucun ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.