MHP Adana tabanında Bünyamin Avcı coşkusu

MHP Adana tabanında Bünyamin Avcı coşkusu
Yayınlama: 20.03.2023
A+
A-

MHP Adana önceki dönem İl Başkanı Bünyamin AVCI, MHP Adana Milletvekili A. Adaylığı için resmi başvurusunu yaparken, Genel Başkan Devlet BAHÇELİ’nin de hayır duasını aldı. AVCI’nın Milletvekili Aday Adayı olması Adana’da MHP tabanında ve Cumhur İttifakı’na mensup kitle içinde memnuniyetle karşılandı.

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Milliyetçi Hareket Partisi Adana eski İl Başkanı Bünyamin AVCI, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adana’yı temsil etmek için partisinden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Bünyamin AVCI, partisi MHP’den Milletvekili Aday Adayı olmak için geçen Aralık ayında İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti. O tarihten bu yana aday gibi çalışan ve sürekli sahada olan Bünyamin Avcı, seçim takviminin açıklanmasından sonra MHP Genel Merkezi’ne giderek evraklarını teslim edip, başvuru işlemlerini tamamladı. MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’yi ziyaret ederek hayır, duasını alan Avcı, Adana’da MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya da nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP’YE, CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTEDİ

MHP Adana Milletvekili A. Adayı Bünyamin AVCI, Milliyetçi Hareket’in başarısı için tüm gücüyle çalışacağını belirtti. AVCI, yaptığı açıklamada “Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde olmayı her zaman onur bildik. Bu duruşumuz ömür boyu devam edecektir. Ülke ve millet olarak Türk tarihinin ön önemli seçimini yapacağız. Allah nasip ederse doğup büyüdüğüm Adana’mızı Yüce Meclis’te temsil etmek, bu güzel şehre milletvekili olarak da hizmet etmek istiyorum. Bu vesileyle hemşehrilerimden, vatandaşlarımızdan Milliyetçi Hareket’e, Cumhur İttifakı’na destek bekliyorum.” dedi.

Özel hayatında beyefendi kişiliğiyle, siyasi hayatında tevazu sahibi olmasıyla tanınan MHP Adana Milletvekili A. Adayı Bünyamin AVCI, halk arasında çok sevilen bir siyasetçi olarak öne çıkıyor. AVCI’nın Milletvekili Aday Adayı olması Adana’da MHP tabanında ve Cumhur İttifakı’na mensup kitle içinde memnuniyetle karşılandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.