Memleket’te bayramlaşma

Memleket’te bayramlaşma
Yayınlama: 24.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Memleket Partisi Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Tarkan Kulak’ın seçim ofisinde de büyük bir coşkuyla yaşandı.

Partililerin de yoğun olarak ilgi gösterdiği bayramlaşmaya, milletvekili adayları Murat Aravi, Ethem Eke, Nilgün Topal, Dilek Tepe ve Yılmaz Karahan’ın yanı sıra parti il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili de katılarak bayrak bereketine ortak oldu.

Onbir ayın sultanı Ramazan ayından sonra Ramazan Bayramı’nın coşkusunu millet olarak yaşadıklarını belirten Memleket Partisi Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Tarkan Kulak, partisi ve kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilimizi derinden etkileyen, onbinlerce vatandaşımızın can verdiği deprem felaketinin insanların kalbinde büyük acı bıraktığına değinen Kulak, “Felaket hepimizi derinden yaraladı. Ramazan Bayramının bereketini de buruk yaşadıktan sonra ulaştığımız Bayram coşkusunu bugün burada partili-partisiz tüm Adanalı hemşehrilerimle birlikte yaşamaya çalışıyoruz. Üzüntülüyüz ve hüzünlüyüz ama hayat devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanımız ve sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin liderliğinde inşallah iktidara gelirsek milletimizin yaşadığı tüm acıları unutması için devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz” şeklinde konuşarak, gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.