KURTULUŞ PARKINDAKİ ÇOCUKLARIN SU SEVİNCİ

Adana’nın kavurucu sıcaklarında çocukların serinlemek için kanallarda yüzmemeleri için Seyhan Belediyesi tarafından yapılan Kurtuluş mahallesi su parkında çocukların eğlenmeleri herkesin yüzünü güldürdü.

KURTULUŞ PARKINDAKİ ÇOCUKLARIN SU SEVİNCİ
Yayınlama: 27.07.2024
A+
A-

Seyhan ilçesi Kurtuluş mahallesindeki çocuk parkının içine yapılan su oyun parkında eğlenen çocuklar aşırı sıcaklarda serinlerken Anne ve babalar burada yapılan parktan çok memnun olduklarını belirttiler.

Bu arada Kurtuluş mahallesi Muhtarı Nevin Biçer ise tarihi bir eser yapıldığını vurgulayarak, “Bilindiği üzere Kurtuluş çocuk parkı Adana’nın en eski ve ilk çocuk parklarından biri olarak yıllardır aynı şekilde duruyordu. Çocuklarımız boğulmasın sloganı ile çıktığımız bu yolda buranın yapılması için çok uğraştım ve sonucunda çok güzel bir eser yapıldı.Çocuk parkımızda diğer oyuncaklara binerken, diğer yandan yapılan su parkımızda çocuklarımız hem serinliyor, hemde eğlendikleri gibi boğulma tehlikesi yaşamıyorlar. Çünkü Adana genelinde çocuklarımız kanallarda yüzerek boğularak ölen olaylara çok şahit olduk. Bu yüzden velilerimiz çocuklarını buraya gönül rahatlığı ile getirdiklerini” söyledi.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.