“Kupayla döneceğiz”

 “Kupayla döneceğiz”
Yayınlama: 02.09.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Hentbol Duayenleri Platformu 12.Buluşması, 2-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde “Hentbole büyük emeği olan Prof.Dr. Sedat Muratlı” adına gerçekleştirilecek.

Adana Hentbol Veteranlar Karması Kafile Başkanı ve Antrenörü Kazım Tekin; öncelikle ulaşım konusunda kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ulaşım AŞ Genel Müdürü Kadir Özdemir’e ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili Cafer Esendemir’e, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve 12 yıldan bu yana Hentbol Duayenleri Buluşması’nı aksatmadan ve özveriyle yürüten Platform Başkanı Ahmet Türe’ye teşekkür etti.

Tekin; “Hentbol ailesini bir araya getiren, büyük bir heyecanla beklenilen, 1976 yılından bu yana Federasyon Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Sporcular, Hakem ve Antrenörlerin katılımıyla gerçekleştirilen Veteranlar Buluşması’na hazırız. Eski dostlarımızla hem hasret gidereceğiz hem de bir kez daha hentbol sevdamızı gidereceğiz.

Geçtiğimiz aylarda Urla’da yapılan ve Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvada zorlu rakiplerimizi yenerek söz verdiğimiz gibi kupayı Adana’ya getirdik. Aynı başarıyı Köycegiz’de de göstermeye çalışacağız” dedi.

TURNUVAYA 9 ERKEK, 7 KADIN TAKIM KATILACAK

Kazım Tekin turnuvanın çok renkli geçeceğini, Köycegiz’de tüm katılımcıların dağıtılacak formlarla Atatürk Heykeli önünde toplanacağını, çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Köycegiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Hentbol Duayenleri Platformu Başkanı Ahmet Türe ve Prof.Dr.Sedat Muratlı’nın açılış konuşması yapacağını söyledi.

Tekin; tekne turu, kaplıcalar, çamur banyosu ve çevre gezilerinin yanı sıra Sığla Park’ta gala yemeği verileceğini ayrıca doğal güzellikleriyle ünlü Yuvarlak Çay mevkiinde kahvaltı düzenleneceğini de sözlerine ekledi.

Turnuvaya erkeklerde; Muğla, Sakarya-Hendek, Adana, Trabzon, Eskişehir, İzmir Karabağlar, İzmir Mithatpaşa, İzmir Altay ve İstanbulspor takımlarının yanı sıra;

Kadınlarda Muğla, Sakarya, Trabzon, İzmir Veteran, İzmir Aliağa, İzmir Bornova, İzmir Veterans takımları katılacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.