Kolaylı:2023 sorunlarımızın çözüldüğü yıl olsun

Kolaylı:2023 sorunlarımızın çözüldüğü yıl olsun
Yayınlama: 10.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı” nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sektörde yaşanan sorunlar nedeniyle bu günü bayram değil, dayanışma günü” olarak kutladıklarını, zira basın sektörünün zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nu oluşturan 9 Gazeteciler Federasyonu, 86 Gazeteciler Cemiyeti ve basın meslek örgütü ile bu kurumlara üye yaklaşık 20 bin basın çalışanını temsilen açıklama yapan Nuri Kolaylı, basın sektöründe mesleki yasaların çıkarılmasından basın özgürlüğüne kadar birçok konuda düzenleme beklendiğini ifade etti.

2023 yılının, medya sektöründe yaşanan sorunların çözümlenme yılı olmasını dilediğini ifade eden TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ vesilesiyle, çözüm bekleyen sorunlarımızı kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Çünkü sektörümüzde yaşanan sorunların bir an önce çözümlenmesi, sürekli itibar kaybeden mesleğimizin gelişmesi açısından büyük önem taşımaktadır. “dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.