Kış: Ülkemizin birliğine kast edenler amacına ulaşamaz”

Kış: Ülkemizin birliğine kast edenler amacına ulaşamaz”
Yayınlama: 29.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, terörün nereden, kimden ya da kimlerden gelirse gelsin karşısında olduklarını, terörü ve destekçilerini şiddetle, nefretle kınadıklarını vurguladı.

Mersin’in Mezitli İlçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine düzenlenen canlı bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve Türk Polis Teşkilatı’na, Türk milletine baş sağlığı ve sabır dileyen Başkan Kış, yaralanan polis memuru ile bir vatandaşa da acil şifalar diledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her vatandaşın birlik ve beraberlik içerisinde, ülkesinin toprakları ve bayrağı için terör örgütlerine ve teröristlere kararlı bir şekilde topyekün karşı çıkmasının önemine işaret eden Başkan Kış, “Güzel Mersinimizin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Kültürlere ve medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim kentimiz Mersin’e yapılan bu hain saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz. Ülkemizin birliğine, beraberliğine kast eden her kim olursa olsun bilsinler ki karşılarında büyük Türk milleti var” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.