Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Karataş Kaymakamı Ozan Onu’yu Karataş Atatürk Gençlik Merkezi’nde ağırladı.
Gerçekleştirilen ziyarette Gençlik Merkezi bünyesinde gençlere sunulan hizmetler ele alınırken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da Kaymakam Ozan Onu’ya bilgi verildi.
Gençlere yönelik hizmetleri anlattı
Başkan Ali Bedrettin Karataş, ziyaret kapsamında Atatürk Gençlik Merkezi’nde yürütülen çalışmaları Kaymakam Ozan Onu ile paylaştı.
Gençlere sunulan hizmetlerin yanı sıra Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verildi. Gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projeler de ziyaret sırasında ele alındı.
Gelecek projeler hakkında bilgi verildi
Karataş Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada mevcut hizmetlerle birlikte gelecek döneme yönelik çalışmalar da değerlendirildi.
Başkan Karataş, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Gençlerimize sunduğumuz hizmetleri ve gelecekte hayata geçireceğimiz projeleri kendisiyle paylaşarak, Gençlik Merkezimiz hakkında detaylı bilgi verdik” ifadelerini kullandı.
Başkan Karataş’tan teşekkür
Kaymakam Ozan Onu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Bedrettin Karataş, “Nazik ziyaretleri için Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaret, Karataş Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmanın ardından tamamlandı.




