Karslıoğlu:Çukurova Bölge Konutlarında geniş balkon şart

Karslıoğlu:Çukurova Bölge Konutlarında geniş balkon şart
Yayınlama: 10.01.2023
A+
A-

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-DAİMFED İnşaat Sektörünün sorunlarının çözümü ve yeni imkanlar ortaya çıkarması için yaptığı çalışmalarının Ankara ayağında TOKİ’yi ziyaret ederek yeni sezona ait yenilikleri bilgileri istişare ettiler.

DAİMFED ‘İN BAŞKENT ÇIKARMASI

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte adeta Başkent çıkarması yaptılar. DAİMFED olarak Ülkemizde inşaat ekonomisinin hukuksal, kurumsal ve finansal altyapısının yerleşmesine katkıda bulunmak amacıyla İnşaat Sektörünün öncü kurumu TOKİ de incelemelerde bulunarak yetkililerle istişarelerde bulundular.

ÇUKUROVA BÖLGE KONUTLARINDA GENİŞ BALKON ŞART

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaretle ilgili açıklamasında; “Federasyonumuz İnşaat sektöründe rekabet gücü yüksek; ekonomik yönden verimli, topluma karşı sorumlu; doğal, tarihi ve kültürel çevreye saygılı bir yapı ve işleyişin gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacı doğrultusunda çalışmalarını idame ettirmektedir. Bu amacımız doğrultusunda Başkentimizde TOKİ’nin konuğu olduk. Sektörle ilgili bilgileri yeni düzenlemeleri ve yeni sezondaki çalışmaları ele aldık. Müteahhitler olarak sıkıntıları ve çözüm noktasında yapılacakları konuştuk. Ayrıca Çukurova Bölgemizdeki sıcaklıklar ve yaşam tarzları düşünülerek geniş balkonlu evlerin yapılması gereğine dikkat çektik. Bize yaklaşımları ve konuk severliklerinden dolayı TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır ve tüm TOKİ İdari yetkililerine teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.