Karalar, Barışa, kardeşliğe ve sevgi diline birlikte uzanacağız

Karalar, Barışa, kardeşliğe ve sevgi diline birlikte uzanacağız
Yayınlama: 02.04.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Yüreğir ilçesinde verdiği iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BARIŞA, KARDEŞLİĞE VE SEVGİ DİLİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Programa katılan ve bölge sakinlerinin yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, barış ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayını çok sevdiğini belirterek, “Ramazan ayı küskünlüklerin sona erdiği, kavganın bırakıldığı, birbirimize sarıldığımız aydır. Bunun için Ramazan ayını çok seviyorum. Ülkemizin de artık barışa ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. İnşallah bunu da yakın zamanda hep birlikte gerçekleşeceğiz” dedi.

YENİ KÖPRÜ HİZMETE GİRECEK

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin halka hizmet için gece gündüz, yoğun şekilde çalıştığını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi: “Bu kardeşiniz, mesai arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz çalışarak size hizmet veriyor. Bu bölgede 8 mahalleyi birleştiren bir köprü yaptık. Önemli işlevi olacak büyük bir köprüyü daha Anadolu, 19 Mayıs ve Levent mahalleleri arasında yapıyoruz. Ben buranın çocuğuyum, bölgede trafik sorunlarını bizzat yaşadığım için çok iyi biliyorum. Bu köprüyü Allah nasip ederse seçimden önce açacağız. Yağış müsaade ederse nisanın sonunda, mayısın ilk haftasında açacağız. Şimdiden hayırlı olsun. 19 Mayıs Mahallesi’ne bir taziye evi daha yapıyoruz, çamaşırhane kurduk, inşallah yakında çok daha büyük hizmetler yapacağız. Sizler için 24 saat çalışmaya devam edeceğim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.