KANLI, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefiyle sandığa gittik

KANLI, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefiyle sandığa gittik
Yayınlama: 29.05.2023
A+
A-

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl BaşkanıYusuf Kanlı, “Biz Cumhur İttifakı olarak Türk ve Türkiye hedefine kilitlendik. Bu hedefe olan inancımızla sandığa gittik ve tercihimizi yaptık. Hayırlı olsun!” dedi.

Kanlı ve Ersoy oylarını aynı sandıkta kullandılar

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda demokratik tercihini sandığa yansıttı. Adana Tabipler Odası İlköğretim Okulu’nda 1135 No’lu sandıkta MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy ile birlikte oy kullanan Yusuf Kanlı, seçimin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Güçlü Türkiye vurgusu…

Oy kullanma işleminin ardından okul çıkışında açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “İlk turda cumhurbaşkanının seçimi için gerekli oranın bulunamaması üzerine Türk Milleti, bugün ikinci turda iki aday için sandığa gitmiştir. Türkiye’nin küresel ölçekteki etkisinin milletler arası hukukta ve hiyerarşik düzende yetkiyle de donatılması ihtiyacı vardır. Bu açığın giderilmesi Türk-İslam dünyasının ortak arzusu ve beklentisidir. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefi ise bu güçlü beklentiyi karşılayacak stratejik vizyondur.” şeklinde konuştu.

İki seçenek için tercih kullanıldı

Başkan Yusuf Kanlı “Bugün yapılan seçimde, ya tekrar içine kapanan, İMF kapılarında borç dilenen, etkisiz, sözü geçmeyen, terör örgütlerinin cirit attığı, karada ve denizlerdeki kaynaklarını bile çıkaramayan, milli çıkarlarını savunamayan, kardeşlerine el uzatamayan bir Türkiye tercih edilecek ya da Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu… Biz Cumhur İttifakı olarak Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine kilitlendik. Bu hedefe olan inancımızla sandığa gittik ve tercihimizi yaptık. Hayırlı olsun! Cenab-ı Allah aziz milletimizi, Türkiye için dua eden mazlum ve mağdur kardeşlerimizi mahcup etmesin” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.