Kanlı, Cumhur İttifakıyla Türkiye’nin önü açıktır!

Kanlı, Cumhur İttifakıyla Türkiye’nin önü açıktır!
Yayınlama: 04.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Türkiye Kamu Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye kamu-Sen) Genel Başkan Vekili Talip Geylan “Hangi parametreye vurursanız vurun; asker sayısı, nüfusu, diplomasi gücü, milli teknoloji üretimi ve sair alanlardaki yükselişiyle Türkiye son üç yüz yılın en güçlü dönemini yaşıyor.” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’den MHP Adana’ya ziyaret…

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Zafer Çelik, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Buyruk, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muhsin Polat, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, bağlı sendikaların Adana Şube Başkanlarıyla birlikte MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Yönetime ziyarette bulundular.

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı

Ziyarette, ülke gündemi üzerinde istişarede bulunuldu. Yapılan konuşmalarda 14 Mayıs seçiminin önemi üzerinde de duruldu. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 15 Temmuz darbe ihanetinden sonra Cumhur İttifakı’nın kurulduğunu, egemen olan devlet aklıyla Türkiye’nin şahlanışa geçtiğini, yer altı ve deniz altındaki kaynakların bir bir çıkarılarak ekonomiye kazandırıldığını, milli teknolojide dünyada gıpta edilen başarılar sağlandığını belirterek “Ancak şu bir gerçek ki Türkiye’nin bütün kazanımlarını heba edecek bölücü bir muhalefet var. Sırtını ABD’ye, AB’ye, Londra baronlarına, Kandil ve Fetö’ye dayayan bölücü muhalefete Allah fırsat vermesin.” şeklinde konuştu.

“Hainleri tekrar devlete atama sözü veren muhalefet var”

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan da; Türkiye’nin Karabağ, Libya, Suriye, Irak ve Afrika ülkelerine yönelik attığı adımlarla bölesinde bir güç, dünyada denge unsuru haline geldiğini anlattı. Asrın en büyük depremine rağmen yaraları saran Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu belirten Geylan, “15 Temmuz ihanetinden sonra devlet kademeleri hainlerden arındıkça Türkiye güçleniyor. Ancak ne acıdır ki dışarıya kaçan o hainleri tekrar Türkiye’ye getirme, hapisteki hainleri tekrar devlete atama sözü veren muhalefet var.” ifadesini kullandı.

“Türkiye’nin öne açıktır”

“Cenab-ı Allah nasip ederse inşallah 14 Mayıs’tan sonra Cumhur İttifakıyla Türkiye’nin önün açıktır” diyen Geylan “Hangi parametreye vurursanız vurun; asker sayısı, nüfusu, diplomasi gücü, milli teknoloji üretimi ve sair alanlardaki yükselişiyle Türkiye son üç yüz yılın en güçlü dönemini yaşıyor. 14 Mayıs seçimindeki eşik aşılırsa bu yükseliş devam edecek, halkımızın refahına da ciddi yansımalar olacaktır.” şeklinde konuştu.

“Yabancı basın bile ‘Yüz yılın seçimi’ diyor”

Talip Geylan, devamla şunları söyledi:

“Yabancı basın bile ‘Türkiye’deki seçim yüz yılın seçimi’ manşetleri atıyor. Devletimizin karşısında konumlanan tüm yabancı güçler ve onların içerideki işbirlikçileri, son kurşunlarını attıklarının farkındalar. Bütün vatanseverlerin bu gerçeği görmesi, kabul etmesi, buna göre bir irade ortaya koyması lazım. Çünkü sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koymamız gereken bir süreçten geçiyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.