İYİ Partili Dr. Ercan Atalay doğduğu yerden başladı

İYİ Partili Dr. Ercan Atalay  doğduğu yerden başladı
Yayınlama: 24.03.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-İYİ Parti Adana Milletvekili a. Adayı Dr. Ercan Atalay, seçim çalışmalarına doğup, büyüdüğü Kürkçüler Yürekli mahallesinden başladı. Atalay, tüm islam aleminin Ramazan ayını kutlayıp hayırlara vesile olmasını diledi.

Ortopedi-Travmatoloji Uzmanı ve Spor Hekimi Dr. Ercan Atalay, “Doğduğum, büyüdüğüm Kürkçüler Yürekli mahallesinde çalışmalara başladım.

Hemşehrilerim ile istişareler yaptık, mahallemizin eksiklerini not aldık. Daha sonra İncirlik kasabasında kıymetli partili arkadaşımızın taziyesine katıldım. Doğup, büyüdüğüm Kürkçüler Yürekli mahallesindeki tüm hemşehrilerime gösterdikleri yakın ilgi ve destek için çok teşekkür ederim. Meclise gitmem halinde tüm hizmet isteklerinin takipçisi olacağım” dedi.

HER ŞEY DAHA  İYİ OLACAK

Dr. Ercan Atalay, 14 Mayıs seçimlerinden altılı masanın zaferle ayrılacağına, İYİ Parti olarak Adana’da da en iyi sonucu alacaklarına inandığını anlatıp, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti milletimizin desteğini alıp her geçen gün daha da büyümektedir. Her şey daha İYİ olacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.