İYİ Partili Betül Tarhan Aday Adayı oldu

İYİ Partili Betül Tarhan Aday Adayı oldu
Yayınlama: 30.03.2023
A+
A-

(HABER MERKEZİ)-TOROS-İYİ Parti Kalkınma Politikaları Finans Danışmanı Betül Tarhan, 28’inci dönem Adana Milletvekili aday adayı oldu.
Kalkınma Politikaları Finans Danışmanı olarak Prof. Dr. Ümit Özlale başkanlığında birçok başarılı projede yer alan Finans Danışmanı Betül Tarhan, Adana’dan milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunarak ziyaretlere başladı.
İYİ Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Betül Tarhan, ilk olarak Adana İl Başkanlığı’nı sonrasında da Seyhan, Çukurova, Ceyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerini ziyaret ederek partilileri ile buluştu.
İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Tarhan; ‘Milletvekili aday adayı olarak çıktığım bu yolda tek amacım ülkeme ve milletime hizmet etmek. Daha önce Kalkınma Politikaları’nda partim adına bir çok başarılı projede yer aldım. Şimdi bu çalışmalarımı doğduğum topraklar olan Adanam için yapmak istiyorum. Hedefim ülkem adına projeler üretmek, katkı sağlamak, insanlarımıza dokunmak ve en önemlisi çocuklarımızın geleceği için birşeyler yapmak. Cumhuriyetime ve hemşehrilerime borcumu ödemenin aracı olarak bu yolda çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim.’dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.