İYİ Parti Adana Milletveki adayı Ayanoğlu’ndan açıklama

İYİ Parti Adana Milletveki adayı Ayanoğlu’ndan açıklama
Yayınlama: 14.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – İyi Partimizin milletvekili adaylarının açıklandığı andan beri listelerimizde bulundan birbirinden değerli isimler iftira ve karalama kampanyalarıyla yıpratılmaya çalışılmaktadır.Adana milletvekili adayı olarak görev aldığım için benzer bir karalama kampanyasının hedefi oldum.

2016 yılında MHP’deki kongre sürecine sayın genel @meralaksener e  destek verip muhalif bir tavır ortaya koyduğum için Fetöye yardım etmekle suçlandım. Öyle ki sayın genel başkanımız @meralaksener ile çekilmiş olan fotoğraflarım polis fezlekesinde terör örgütüne yardım suçlamasının delili olarak gösterilmek istendi.

2015 yılında 2 defa MHP milletvekili adayı gösterilirken pırıl pırıl bir gençken kongrede değişimden yana tavır alınca biranda terör örgütüne yardım eden ! kişi  olarak gösterilmiştim. O süreçte bir çok arkadaşımız benzer iftiralarla  yıpratılarak kurultay süreci engellenmek istendi.

Tüm çamur siyasetine rağmen Cesurlar Hareketi devam etti. Direnişle ve mücadeleyle İyi Partimiz kuruldu. Bu yargılama sürecinde yedi sülalem araştırıldı. Telefonlarım, bilgisayarlarım, pasaport kayıtlarım, otel ve banka hesap kayıtlarım, ikametgah bilgilerim vb her türlü kişisel verim en ince detayına kadar incelendi. Fetö ile irtibat kuracak tek bir delil elde edilemedi.

Neticede İsimsiz imzasız bir ihbar mektubuyla atılan iftirayla 6 ay tutuklu kaldığım davada 2017 yılında beraat ettim. Akabinde açtığım dava neticesinde tarafıma haksız tutuklama nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Hazinesi tarafından mahkeme kararında belirtilen tazminat ödendi.

Şimdi 7 yıl önceki bu tutuklama nedeniyle yapılan iftira  niteliğindeki haberlerden ötürü özür dilemek yerine bu konuyu yeni bir gelişme gibi  ortaya atarak çamur at izi kalsın mantığıyla habercilik yapan “çukur”lara itibar etmemenizi istirham ediyorum. Onlar yine aynı çamur ve çukur siyasetlerine devam edecekler, iyiler ise daima dimdik ve dosdoğru olacaklar. 5 Nisan günü Yüce Mecliste Grup konuşması sıradanda sayın genel başkanımıza verdiğimiz söze sadık kalacağız. Onlar ahlaksızlık yaptıkça biz birer ahlak abidesi olarak milletimizin yanında olacağız. Her türlü kirli oyunu bozacağız.
Halep ordaysa arşın burda. Ben didik didik araştırılmış ve Beraat ederek bağımsız mahkemelerce aklanmış biriyim. Aynı kriterlere göre Akp listelerini yargılasak kaçı beraat edebilir?  Çırpınışlarının sebebini biliyorum. Korkudan titrediklerini de biliyorum. Ben yargılandım aklandım.

Ya bu kirli iftirayı devam ettirmeye gayret edenler yargılandıklarında aklanabilecekler mi ? Ben belgeleriyle izah ettim. Takdir yüce Türk milletinindir. Av. İsa Ayanoğlu İyi Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı   #birliktebaşaracağız #tarihyazacağız #azkaldı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.