"AKP Devri Kapanıyor"
İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla iktidara yönelik sert eleştirilerde bulundu. İl Başkanı Veysel Yıldız imzasıyla yapılan açıklamada, "AKP devri kapanıyor" ifadeleri dikkat çekerken, mevcut yönetimin Türkiye’yi ciddi bir enkazla baş başa bıraktığı vurgulandı.
"Hukuk rafa kalktı, liyakat yok sayıldı. Ekonomi çökertildi"
Yıldız, açıklamasında Cumhuriyetin tüm kazanımlarının birer birer elden çıkarıldığını belirterek, “Bugün ülke olarak; sınav sistemimiz çöktü, sınırlarımız delik deşik oldu. Sahte diplomalar, sahte başarı hikâyeleri ortaya saçıldı. Hukuk rafa kalktı, liyakat yok sayıldı. Ekonomi çökertildi; geçim derdi, yoksulluk artık günlük hayatın gerçeği haline geldi. Vicdan susturuldu, adalet susturuldu. Huzur, güven, umut kalmadı” sözleriyle Türkiye’nin içinde bulunduğu tabloyu özetledi.
Yıldız, milletin tarihinin en zorlu dönemlerinden birinden geçtiğini ifade ederek, bu karanlık dönemin sona ereceğine olan inancını da dile getirdi. “Bu karanlık düzeni değiştirecek olan yine bu milletin azmi ve İYİ’lerin mücadelesi olacaktır. Şimdi görev bizde! Milletimizin yeniden ayağa kalkması için İYİ'ler mücadeleye devam edecek" ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.