İNCEBALDIR’DAN FUTBOL OKULU HAMLESİ

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran -Adana Demirspor’un efsane futbolcularından Tekin İncebaldır, Yüreğir ilçesi Köprülü mahallesinde Adana Demirspor futbol okulu açtı. Tekin İncebaldır, kayıtların başladığını ve 5-15...

İNCEBALDIR’DAN FUTBOL OKULU HAMLESİ
Yayınlama: 15.06.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran -Adana Demirspor’un efsane futbolcularından Tekin İncebaldır, Yüreğir ilçesi Köprülü mahallesinde Adana Demirspor futbol okulu açtı. Tekin İncebaldır, kayıtların başladığını ve 5-15 yaş arası futbolcu adaylarının kayıt yaptırabileceğini söyledi.

Adana ve Türk futboluna yeni yetenekli isimler kazandırmayı planlayan Tekin İncebaldır, “Futbol okulumuzda çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimize futbolun tüm inceliklerini en iyi şekilde öğretiyoruz. Futbol okulumuzda istediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Birlik ve bütünlük içerisinde futbol okulunda çalışmaların olduğunu anlatan Tekin İncebaldır, “Futbolculuğum ve antrenörlüğümde edindiğim tecrübelerimi öğrencilere aktaracağım. Bunda da başarılı olacağıma canı gönülden inanıyorum. Hedefe emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.