İl Müftüsü Taşçı, gençlerle buluştu

İl Müftüsü Taşçı, gençlerle buluştu
Yayınlama: 03.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, “Gençlerle Başbaşa” programı çerçevesinde üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Adana İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programa Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, İl Müftüsü Yardımcısı Durdane Coşkun, Adana İl Vaizi Nuriye Acarlar, Din Hizmetleri Uzmanı Sibel Çelik, Adana İl Gençlik Koordinatörü Tuba Temel, Adana Gençlik Merkezi Manevî Danışmanı Emine Yürekli ve Üniversite Öğrencileri katıldı.

Taşçı, Ramazanoğlu Medresesi şadırvanında gerçekleştirilen programda gençler ile tek tek tanıştıktan sonra, müftülük olarak gençlik için yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahsetti.

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, “Gençlerimize milli ve manevi, ahlaki, insani değer kazandırmak. Çağın sorunlarını bilen ve üstesinde gelen bir gençlik kazandırmak amacımızdır.” dedi.

Programda neyzen Mustafa Akgül ve ekibi tarafından katılımcı gençlere ney dinletisi duygulu anlar yaşattı.

Daha sonra etkinliğe katılan gençlere, Yüksel Partal Kur’an Kursu öğreticileri Sevda Taşcı ve Züleyha Eren, kurs öğrencileriyle birlikte, öğrencilerin de çok sevdiği ev yemekleri ve tatlılar ikram ettiler. Etkinliğe medreseyi ziyarete gelenlerin de katılması etkinliği daha da güzel kıldı.

Gençler ,sınav öncesinde bu etkinliğin moral olduğunu söyleyerek, teşekkürlerini dile getirdiler.

Şadırvan Buluşma etkinliğinin her ay farklı konuklar ile tanışmak için devam edeceği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.