Hüseyin Kış’tan duyarlılık çağrısı

Hüseyin Kış’tan duyarlılık çağrısı
Yayınlama: 05.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS- Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda ve borsalarda yaşanan seçim ile yaklaşan genel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Adana ve Mersin ile ilçelerinde gerçekleşen seçimlerde başkan ve meclis üyesi seçilen iş dünyasının tüm değerli temsilcilerine başarılar dileyen Başkan Kış, Adana Ticaret Odası ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki başkanlık, komite ve meclis üyesi seçimlerinde sağduyunun hakim olmasını diledi.
İş dünyasının bulunduğu kentlere değer katmak üzere büyük bir fedakârlık örneği sergilediğini, Çukurova’nın Türkiye ekonomisinin lokomotif bölgelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Kış, “Odalarımız ve borsalarımızı temsil eden başkan ve yöneticiler ile komite ve meclis üyelerini özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Hep birlikte Çukurova Bölgesi’nin kalkınması ve geleceğinin emin ellerde olması için uğraş veriyoruz. Seçimler birer bayrak yarışıdır ve kentlerimiz ekonomisine değer katmak üzere düzenli olarak tekrarlanır. Bu bakımdan ele alındığında kaybeden olmayacak. Kazanan Adana ve Mersin olacak. Bu bilinçle hareket etmek durumundayız” dedi.
Odaların, ulusal ve uluslararası ölçekte yaşanan ekonomik, teknolojik, sosyal gelişmeler karşısında kendilerini hızla güncellemesi ve çağın gerisinde kalmamasının önemine dikkat çeken Başkan Kış, özellikle son yıllarda yaşanan gelişmelere adapte olması gereken odaların, artık çok eskilerde kalan klasik hizmet anlayışının dışına çıkıp yeni ekonominin gerekleri doğrultusunda hizmet üretmeleri gereğine işaret etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.