“HİZMETLERİMİZE KESİNTİSİZ DEVAM”

Bahri Aslan Barbaros Mahallesi’nde hizmette sınır tanımıyor.

“HİZMETLERİMİZE KESİNTİSİZ DEVAM”
Yayınlama: 30.07.2024
A+
A-

 

Barbaros Mahallesi muhtarı Bahri Aslan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde mahallenin yeni muhtarı olarak seçildi. O günden bu yana mahallesi için çalışan çalışan Aslan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana mahallemizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışıyoruz. Bizi bu göreve layık gören Barbaros Mahallesi halkına mahcup olmamak için, hizmetlerimize kesintisiz devam edeceğiz.”dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Göreve geldiği günden bu yana mülki amirlerle de iyi diyaloglar içinde olan Bahri Aslan’a, mahalle sakinleri de teşekkür ediyor.Barbaros Mahallesi’nin sorunlarını Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci’ye, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e, İl Sağlık Müdürlüğü ve birçok kuruma ileten Aslan, desteklerini esirgemeyen herkese minnettar olduğunu belirtti.

ASLAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Aslan, başarının yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederek, “Mülki amirlerimize bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.Onların sayesinde Barbaros Mahallesi tarihinde görmediği hizmetlerle iyi bir noktaya gelecek.Azalarım ve mahalle sakinlerimin desteği ile de sorunsuz bir Barbaros Mahallesi yaratacağız.Ayrıca gençlerimiz bizim geleceğimizdir.Onların da sorunlarını dinleyerek, çözüm yolları üreteceğiz.”diye konuştu.

Kaynak: Özel Haber - Melisa Karmış

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.