Hatay’da deprem şehitleri mezarlığındaki yoğunluk havadan görüntülendi

Hatay’da 6 Şubatta yaşanan asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ikinci yılında hayatlarını kaybeden kişilerin yakınları ‘Narlıca Deprem Şehitleri’ mezarlığına sabahın ilk saatlerin akın etti.

Hatay’da deprem şehitleri mezarlığındaki yoğunluk havadan görüntülendi
Yayınlama: 06.02.2025
A+
A-

Hatay’da 6 Şubat depreminin ikinci yılında ‘Narlıca Deprem Şehitleri’ mezarlığında hayatını kaybedenlerin yakınları mezarlığa akın etti. Mezarlıktaki yoğunluk dron ile görüntülendi.

Hatay’da 6 Şubatta yaşanan asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin üzerinden 2 yıl geçti. Yıl dönümünde hayatlarını kaybeden kişilerin yakınları ‘Narlıca Deprem Şehitleri’ mezarlığına sabahın ilk saatlerin akın etti.

Özlem duyduğu yakınlarının kabirlerine akın eden yakınları dualara okudu. Mezarlıkta yaşanan yoğunluk ise dron ile görüntülendi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.