Hak, Hukuk, Adalet Yardımlaşma  ve Dayanışma Kültür Derneği kuruldu

TOROS ÖZEL HABER(AHMET GERÇEK-SONGÜL BULUT)-Adana’da Şakirpaşa ve Fevzipaşa Mahaleleri’nde faaliyet gösteren Hak, Hukuk, Adalet Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği(HAKTAN) ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. ÜYELİK İÇİN ÇAĞRIDA...

Hak, Hukuk, Adalet Yardımlaşma  ve Dayanışma Kültür Derneği kuruldu
Yayınlama: 24.12.2023
A+
A-

TOROS ÖZEL HABER(AHMET GERÇEK-SONGÜL BULUT)-Adana’da Şakirpaşa ve Fevzipaşa Mahaleleri’nde faaliyet gösteren Hak, Hukuk, Adalet Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği(HAKTAN) ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

ÜYELİK İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDA

HAKTAN Derneği Genel Başkanı Şaban Demir, Genel Başkan Yardımcısı Ertan Yıldırım, Genel Sekreter Mehmet Çiçek, Genel Sayman Veysel Aydın ve Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Erol, din, dil, ırk, mezhep ayrımı farketmeksizin yardıma ihtiyaç duyan ailelere ve kişilere maddi ve manevi destek olduğunu belirterek, derneklerine üye olmak için herkese çağrıda bulundu.

“HERKESİN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Genel Başkan Şaban Demir, yardıma ihtiyacı olan ailelerin ve kişilerin yanında olduklarını belirterek, “Gücümüz yettiğince maddi ve manevi herkesin yanında olmayı kendimize misyon edindik.Bunun yanında ailesinin ıslah etmekte zorlandığı yaşı küçük, suça yönelen çocukları psikologlar nezaretinde topluma kazandırmaya çalışıyoruz.Ailelerin birlik ve bütünlüğünü sağlamak için çalışmalar yapmaktayız.Çalışkan, zeki, okumaya istekli ama maddi imkanı olmayan çocukları, çevremizde bulunan saygın işadamları ile irtibata geçerek, okumaları için maddi-manevi gerekli imkanları yaratmaya köprü oluyoruz.”dedi.

İNTERNET SAYFASINDAN ÜYELİK

18 ilde ve İzmir’de Mehmet Ali Demir Başkanlığında HAKTAN Derneği’nin kurulması için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Genel Başkan Demir, “Kısa bir süre içerisinde üye sayımız binlerce kişiye ulaştı.İsteyen vatandaşlarımızın derneğimize daha kolay üye olması için https://www.haktan.org.tr/ internet sayfamızı kurduk.Fevzipaşa Mahallesi(Golcuoğlu Kebap arkası) 48027 Sk.No:4 Seyhan/Adana adresinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.Bizimle iletişime geçmek isteyenler 05529388109 ve 05436368291 nolu telefonlardan arayabilirler.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.