Gürgençler’den, 21’nci mağaza 

Gürgençler’den, 21’nci mağaza 
Yayınlama: 02.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Apple ürünlerinde avantajlı fırsatlar ve Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı denildiğinde akla gelen ilk yer olan Gürgençler, Adana’nın ilk Apple Premium Reseller mağazası ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şirketin yeni mağazası, 5 Kasım Cumartesi günü saat 10:00’da Adana M1 AVM ‘de müşterileri ile buluşuyor.

Firma Pazarlama ve Marka Yönetim Müdürü Fatih Erol ve Stratejik Pazarlama Yöneticisi Sercan Kababulut, Adana’ya ve M1 AVM’ye yakışır şekilde gerçekleşecek bu büyük açılışa tüm Adanalı Apple kullanıcılarını davet ettiklerini belirttiler. Fatih Erol ve Sercan Kababulut, Apple çözümlerine, servisine ve desteğine odaklanarak üstün müşteri hizmeti hedefleyen yeni Gürgençler mağazasının, binlerce aksesuar çeşidiyle de dikkat çekeceğini ifade ederken,   açıklamalarında şu görüşlere yer verdiler:

“Ayrıca bu büyük açılışa, Doğan Kabak, ShiftDelete.Net ekibi, Mesut Çevik, Selman Bozkır, Ozan Sihay ve Burhan Altınsoy gibi teknoloji dünyasının ünlü isimleri de katılacak.

Gürgençler hem satış hem de satış sonrası hizmetleri ve uygun ödeme koşulları ile güvenilir ve üst düzey müşteri hizmeti sunma taahhüdünü 21. mağazasında da sürdürmeye devam edecek.

Apple tarafından sertifikalandırılan profesyoneller, güvenli onarım ve bakım için, size yardımcı olacak. Ayrıca ürününüz hakkında daha fazla bilgi almak istediğinizde ürün uzmanları, mağazada bulunan eğitim salonunda sizlere birebir eğitim sağlarken, yeni satın aldığınız ürünler için ücretsiz kurulum servisi verebilecek.”

Kaçırılmayacak fırsatlar

Fatih Erol- Sercan Kababulut, harika değiş tokuş teklifleri ve vade farksız taksit seçenekleri ile yeni Apple ürününe sahip olmanın da çok daha kolay olacağını da anlatarak, üstelik eğitim müşterilerine özel, iPad ve Mac ürünlerinde ekstra indirim fırsatı sunulacağını da sözlerine eklediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.