Güney Rotary Kulübü’nden önemli proje ‘’İlk Saran Biz Olalım’’

Güney Rotary Kulübü’nden önemli proje ‘’İlk Saran Biz Olalım’’
Yayınlama: 25.10.2022
A+
A-

 

1 Günde 2 Proje

Adana Güney Rotary Kulübü, Balcalı Hastanesi Kadın Doğum Servisi’nde yatmakta olan ihtiyaç sahibi hastalara verilmek üzere gerekli olan malzemelerden oluşan 100 adet seti ihtiyacı olan ailelere ulaştırdı. Aynı gün yine 2430 Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk’ün katılımı ile Güney Rotary Kulübü tarafından yapılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozaikten yapılmış kaide ve heykelinin açılışı yapıldı.

-İnal, ‘’ ’Yeni bir hayata merhaba diyen minik kalplere umut olmak istedik’’

2430 Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk ve eşi Gülce Öztürk’ün ziyaretinde öncelikle Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi kadın doğum servisinde yatmakta olan ve doğum yapan kadınları ziyaret ederek, hastane çıkışı gerekli olan çocuk bezi, ıslak mendil, pişik kremi, hijyenik ped ve zıbın takımından oluşan 100 adet seti ihtiyacı olan ailelere ulaştırdı. Kulüp Başkanı Nilgün İnal, ‘’Yeni bir hayata merhaba diyen minik kalplere ve onların değerli ebeveynlerine bir nebze olsun umut olmak dokunabilmek için Rotary kulüplerinin eşler projesi olan ‘İlk Saran Biz Olalım’ projesini Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde başhekimimizin, bölüm başkanımızın doktorlarımızın ve hemşirelerimizin katılımıyla gerçekleştirmiş olmaktan çok mutluyuz’’ dedi.

-Atatürk’ün mozaikten yapılmış, kaide ve heykelinin açılışı yapıldı

2013 yılında Adana Güney Rotary Kulübü tarafından ‘Barış Mümkündür’ temasıyla Çukurova ilçesinde yaptırılan Barış Parkı’nda ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ diyerek ülkesinde ve dünyada barışı ilke edinmiş büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozaikten yapılmış kaide ve heykelinin açılışı yapıldı. 2430 Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk ve eşi Gülce Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirilen açılışta barışın simgesi zeytin fidanını da her yıl olduğu gibi Guvernör ve eşi birlikte dikti. Başkan İnal, ‘’Parktaki zeytin ağaçlarının büyümesi ile dünyadaki barış ortamının devam etmesi, savaşların son bulması en büyük arzumuz’’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.