Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Gündoğdu Vakfı, bu kez Adana’nın Aladağ ilçesine bağlı Kıcak Köyü’nde bulunan Şehit Arif Mamış İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.
Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklara kıyafet yardımı yapılırken, öğrencilerin mutluluğu yüzlere yansıdı.

Çocukların mutluluğuna ortak oldular
Özellikle kız çocuklarının eğitimi ve öğrencilerin desteklenmesine yönelik çalışmalarıyla bilinen Gündoğdu Vakfı, gerçekleştirdiği sosyal projelerle takdir toplamaya devam ediyor.
Vakfın Aladağ’daki ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilenilirken, bayram öncesi gerçekleştirilen yardım etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
“Paylaşmak güzeldir”
Gökhan Gündoğdu, bayramın paylaşmak, dayanışmak ve birlikte mutlu olmak anlamına geldiğini belirterek çocukların yüzündeki tebessümün kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.
Gündoğdu, “Çocuklarımızın yüzündeki tebessüme ortak olmak, bu özel günü birlikte geçirmek bizim için çok kıymetliydi. Sosyal projelerimiz sürecek ve biz paylaşmaya devam edeceğiz. Çünkü paylaşmak güzeldir” ifadelerini kullandı.

Sosyal projeler sürecek
Gündoğdu Vakfı tarafından gerçekleştirilen yardım etkinliğinin ardından emeği geçenlere teşekkür edilirken, vakfın sosyal sorumluluk projelerine devam edeceği belirtildi.
Etkinlik kapsamında çocuklarla çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilirken, bayram öncesi minik yüreklere dokunmanın mutluluğu yaşandı.




