Gündoğdu, Türkiye Yarı Finallerinde

Gündoğdu, Türkiye Yarı Finallerinde
Yayınlama: 12.04.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – Şampiyonluklara abone olan salon sporlarının lideri Adana Gündoğdu Koleji, Yıldız Erkek Basketbol takımı Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde Adana’yı temsil edecek.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Antrenör Emrah Kayataş ve yardımcısı Halil Süyük, “Önce  Adana Şampiyonu olduk ve Karaman ilinde düzenlenen Türkiye şampiyonası Bölge Müsabakalarına gidip orada da şampiyon olduk. Şimdi 09-12 Mayıs tarihlerinde Nevşehir ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Yarı final müsabakalarında İlimizi temsil edeceğiz. Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu, tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri kutluyoruz” dediler.

GÜNDOĞDU: İYİ BİR EKİBE SAHİBİZ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise başarı ve şampiyonlukların emek ve iyi bir ekip istediğine dikkat çekip, “Adana’da salon sporlarına yıllardır büyük yatırımlar yaptığımız bir gerçek. Avrupa standartlarında salona ve yüzlerce başarılı sporcuya sahibiz. İyi bir ekibimiz var, emek ediyorlar ve başarıyorlar. Herkesi tek tek tebrik ediyorum. Sporcularımızın en iyi başarıyı alacaklarına inancım tam” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.