Gündoğdu İKBA’da  sertifika heyecanı

Gündoğdu İKBA’da  sertifika heyecanı
Yayınlama: 02.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Gündoğdu Vakfı bünyesinde bulunan Adana Gündoğdu Koleji, İbrahim Kutluay Basketbol Akademi (İKBA)’de sporcular ve aileleri sertifika heyecanı yaşadı

EMRAH KAYATAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Gündoğdu ve İKBA Basketbol Direktörü Emrah Kayataş, “Gündoğdu İKBA olarak 2021-2022 dönemi eğitimlerimiz, gurur ve heyecan duygularının bir arada yaşandığı muhteşem tören ile son buldu. Tecrübeli Antrenör kadromuz Levent İşlek, Halil Süyük, Sercan Acar, Gamze Kılınç, Mustafa Palalı ve Mert Yıldız’ın emekleri ile bu eğitim yılında okul takımlarımızın aldığı şampiyonluklar altyapıya verdiğimiz önemin göstergesi oldu. Altyapıya önem devam edecek. Emeği geçen tüm hocalarımıza, sporcularımıza ve ailelerimize teşekkür ederiz. Yeni eğitim döneminde, yeni sporcularla birlikte olmak dileğiyle” dedi.

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU:

TÜM SPORCULARI KUTLARIM

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise “Şampiyonluklar emek ister, sabır ister ve özveri ister. Salon sporlarında bu yıl sporcularımızın aldığı şampiyonluklar bir emeğin ve çalışmanın ürünüdür. İKBA’dan mezun olup sertifikalarını alan yüzlerce sporcumuzu tebrik ediyorum. Basketbol altyapısına verdiğimiz önemin göstergesi. Tüm ekip arkadaşlarımın eline sağlık hepsine teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.