Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en büyük kazanımlarından biri olduğunu ifade etti. Cumhuriyet’in 103. yıl dönümünü coşku ve gururla kutladıklarını belirten Gündoğdu, bu önemli mirasın gelecek kuşaklara aktarılmasının ortak sorumluluk olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyet’in özgürlüğün, eşitliğin ve çağdaşlaşmanın simgesi olduğunu vurgulayan Gündoğdu, Cumhuriyet değerlerinin yaşatılmasının ve genç nesillere benimsetilmesinin büyük önem taşıdığını kaydetti.

Geleceğin liderleri yetiştirilecek

ATÜ’de İŞKUR Gençlik Programı kura çekimi yapılacak
ATÜ’de İŞKUR Gençlik Programı kura çekimi yapılacak
İçeriği Görüntüle

Adana Gündoğdu Koleji olarak eğitim alanındaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Dr. Gökhan Gündoğdu, geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti. Eğitimde başarı hedeflerine de değinen Gündoğdu, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarında elde edilen Türkiye birinciliklerinin artarak devam etmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Gençlerin çağdaş, donanımlı ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesinin önemine dikkat çeken Gündoğdu, eğitimin ülkenin geleceğini şekillendiren temel unsurlardan biri olduğunu belirtti.

Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet

Cumhuriyet’in ilanının 103. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla karşıladıklarını dile getiren Dr. Gökhan Gündoğdu, başta Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesinin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle andı.

Gündoğdu, Cumhuriyet’in kazanımlarının korunması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğini belirterek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Kaynak: Gündoğdu Koleji