Görkemli düğün

Görkemli düğün
Yayınlama: 27.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adanaspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Konyaspor, Hatayspor ve Elazığspor takımlarında forma giyen Türk futbolumuzun efsane isimlerinden  Ercan Aslankeser,  dünyalar güzeli kızı Sibel Aslankeser’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Görkemli geçen düğün törenine çok sayıda ünlü isim katılarak, mutluluğa ortak oldular.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Oynadığı takımlarda başarılı futbol ile iz bırakan Ercan Aslankeser ile eşi Öngül Aslankeser’in kızı Öğretmen Sibel Aslankeser ile Ceyhan’ın ünlü çiftçilerinden Mehmet Açıl ve Cennet Açıl çiftinin yakışıklı oğulları Ziraat Mühendisi Ali Açıl’ın düğün töreni Seyhan Oteli Balo Salonu’nda gerçekleşti. Düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

KAPTAN ERCAN ASLANKESER’İN EN MUTLU GÜNÜ

Eşi Öngül, Avukat oğlu Arda ve Özel Çağ Üniversitesi Uluslar arası  İlişkiler Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Sude ile birlikte hayli heyecanlı  olduğu gözlenen Türk ve Adana futbolunun efsane isimlerinden Ercan Aslankeser, kızı Sibel Aslankeser’in mutluluğa ömürlük imzayı atarken, nikah şahitliklerini EKŞİ Tarım sahipleri Metehan Ekşi ve Mehmet Ekşi ile Buşra-Şevket Çamlıbel yaptı. Ercan Aslankeser, kızının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.