Geleneksel 5 Ağustos Futbol Turnuvası Pozantı’da Başlıyor

Pozantı Belediye Başkanlığı tarafından Pozantı Kongresi’nin 104’üncü yıldönümü anısına düzenleyeceği “5 Ağustos Kongresi Futbol Turnuvası” Pazartesi günü başlayacak.

Geleneksel 5 Ağustos Futbol Turnuvası Pozantı’da Başlıyor
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

Pozantı Zafer Mahallesindeki halı sahada düzenlenecek olan “5 Ağustos Kongresi Futbol Turnuvası” 13 takımın katılımıyla 22 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00’de Pozantı Belediyesi ve Orman İşletme takımı arasında oynanacak müsabaka ile start alacak. Turnuvanın başlangıcını Belediye Başkanı Ali Avan başlatacak.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, “Geleneksel hale gelen Pozantı Kongresi’nin 104’üncü yıldönümü anısına düzenlediğimiz 5 Ağustos Kongresi Futbol Turnuvasına katılım sağlayan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Bu turnuva, sadece sporun güzelliklerini yaşamakla kalmayıp, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştiren önemli bir etkinliktir. Futbolun birleştirici gücüyle, gençlerimizin ve tüm katılımcıların fair-play ruhu içinde mücadele edeceğine inanıyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte keyifli ve centilmence bir turnuva geçirmeyi temenni ediyorum.” Dedi.

5 Ağustos Kongresi Futbol Turnuvasına katılacak takımlar şunlar:

Pozantı Belediyesi, Orman İşletme, Gökbez Muhtarlığı, Emniyet Gücü, ECT İletişim, Bizim Çocuklar SK, Pozantı Cezaevi, Kamışlıspor, Yazgan Global, Evkur Mobilya, Gadam İnşaat, Muvo Carsspor, Hamidiyespor

Kaynak: Pozantı Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.