Gazeteci Mehmet Mercan Dualarla Anıldı

Geçen yıl hayatını kaybeden Gazeteci Mehmet Mercan için ailesi tarafından mevlit okutuldu. Mesleğin duayenlerinden tanınmış gazetecilerinden Mehmet Mercan için İstiklal Mahallesi’ndeki evinde düzenlenen mevlit törenine...

Gazeteci Mehmet Mercan Dualarla Anıldı
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Geçen yıl hayatını kaybeden Gazeteci Mehmet Mercan için ailesi tarafından mevlit okutuldu. Mesleğin duayenlerinden tanınmış gazetecilerinden Mehmet Mercan için İstiklal Mahallesi’ndeki evinde düzenlenen mevlit törenine Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Adana eski Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İzettin Yüzçelik, gazeteci dostları, ailesi ve sevenleri katıldı.

70 YILA DAYANAN MESLEKİ YAŞAMI VAR

Uzun yıllar Cumhuriyet Gazetesi Adana Temsilciliği görevinde bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyelerinden Mehmet Mercan 70 yıla dayanan mesleki yaşamında mütevaziliğiyle öne çıkarken, 89 yaşında hayata veda etmişti. Meslektaşları Mehmet Mercan için, “Adana basınında çok önemli bir yere sahip bir insandı. Disiplinli, saygılı, nezaketli, hoşgörülü ve çalışkan bir gazeteci olarak övgüyle bahsedilen, mesleki birikimlerini genç meslektaşlarına aktarmaktan kaçınmayan biri olarak herkesin saygısını kazanmıştı” diye görüşlerini dile getirdiler.

“BABAMIZIN ADINI EN İYİ ŞEKİLDE YAŞATACAĞIZ”

Mehmet Mercan’ın oğulları Ercan, Adnan ve Murat Mercan ise, “Aile büyüğümüzün kaybetmenin acısını her geçen gün daha da hissediyoruz. Bizler için gurur kaynağı olan babamızın ismini en iyi şekilde yaşatmak ve anısına sahip çıkmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan başta Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve gazeteci dostları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak: Çukurova Gazeteciler Cemiyeti / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.