Galatasaray'dan Matthis Abline hamlesi!
Galatasaray'dan Matthis Abline hamlesi!
İçeriği Görüntüle

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Galatasaray’da galibiyet kutlamaları lise koridorlarına taşındı. Gazeteci Can Tongo’nun aktardığı bilgilere göre, Galatasaray Spor Kulübü’nün temellerinin atıldığı Galatasaray Lisesi'nde, derbi zaferinin ertesi günü teneffüs zilleri "Fener Ağlama" şarkısı olarak çaldı.

Taraftarlardan "etik değil" eleştirisi

Lise binasından yükselen şarkının yer aldığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Görüntülerin hızla yayılmasıyla birlikte Fenerbahçe taraftarları, eğitim yuvası olan bir kurumda spor rekabetinin bu boyuta taşınmasını "etik bulmadıklarını" belirterek tepkilerini dile getirdi.

Şampiyonluk için geri sayım

Fenerbahçe ile puan farkını 7’ye, Trabzonspor ile ise 9’a çıkaran sarı-kırmızılılar, büyük avantaj yakaladı. Galatasaray, önümüzdeki hafta oynayacağı Samsunspor maçından galibiyetle ayrılması durumunda, Trendyol Süper Lig’deki 26. şampiyonluğunu resmen ilan etmiş olacak.

Kaynak: Haber Merkezi