Foça kaymakamlığı İftar programı düzenledi

Foça kaymakamlığı İftar programı düzenledi
Yayınlama: 15.04.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – Foça kaymakamlığı İftar programı düzenledi

İlçe kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi Sunel Öner TÜRKÖZ, ilçede görev yapan Kamu Kurum  Amirleri, Belediye Başkanı  ve Belediye Meclis Üyeleri, Hakim ve savcıları, Jandarma ve Deniz Komutanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri, siyasi parti yöneticileri ile özellikle deprem sürecinde bölgeye yardım konusunda ve ilçemizdeki deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımıza katkıda bulunan iş insanları ile iftarda buluştu .
11 Eylül Kapalı Spor Salonunda düzenlenen İftar programında ezanın okunmasıyla birlikte ilçe Müftüsü Mustafa ATİLLA tarafından okunan dualar ile oruçlar açıldı.
Kaymakam TÜRKÖZ, “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın bereket dualarıyla perçinleştiği, on bir ayın sultanı olarak nitelendirilen Ramazan-ı Şerif ayının son günlerinde sizlerle bir arada iftar yapmamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Ramazan-ı Şerif’in ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi  için hayırlara vesile olmasını diliyor, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.