Final’de görkemli kutlama

Final’de görkemli kutlama
Yayınlama: 01.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yıl da Adana Final Okulları’nda görkemli bir törenle kutlandı. Adana Final Okulları yöneticileri, öğretmenleri ve velilerinin katıldığı törende coşku dolu anlar yaşandı.

Cumhuriyetimizin 99’uncu yılına yakışır bir zenginlikte hazırlanan kutlama programı, “Bayrak Yürüyüşü” ile başladı. Tören, Geçit töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem’in konuşmasıyla devam etti.

İstiklal Marşını can-ı gönülden okuyan öğrencileri kutlayarak söze başlayan Şevket Ertem, Final Eğitim Kurumları’nın hiçbir zaman Cumhuriyet Bayramı’nı “mış” gibi kutlamayacağını; olması gerektiği gibi coşkuyla ve yüksek milli duygularla kutlayacaklarını vurguladı.

Törene katılan velilere de gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Şevket Ertem, “Cumhuriyetimizin 99. yılını kutluyor, Cumhuriyeti bize armağan eden atalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bayramımız kutlu olsun.” diyerek konuşmasını tamamladı. Tören, öğrencilerin Kurtuluş Savaşı yıllarını canlandırdıkları drama, bayraklı dans gösterisi, Zeybek ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.