FikrEt Steakhouse’dan ÇGC Üyelerine İndirim

FikrEt Steakhouse’dan ÇGC Üyelerine İndirim
Yayınlama: 06.02.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-FikrEt Steakhouse markasıyla merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerindeki iki ayrı adreste işlettiği restoranlarıyla damakları şenlendiren Fikret Taşgıran, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve YK Üyelerini ağırlayarak ürünlerini test ettirdi.

LEZZETİMİZİN FORMÜLÜ BİZDE SAKLI

“En İyi Handmade Hamburger” yapmanın sırlarını lezzet avcılarıyla paylaşarak Adana ve bölge insanına sunmayı hedeflediklerini ifade eden FikrEt Steakhouse işletme sahibi Fikret Taşgıran, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve YK Üyelerine yaptığı açıklamada “Izgaradan tabağa gelinceye kadar Hamburgeri kömür ateşinde pişirmenin püf noktaları vardır. Duman ete ayrı bir aroma ve lezzet katmaktadır. Hamburger köftemiz yaklaşık 150 gram olduğu için ortalama pişme süresi 10 dakikayı buluyor. Normale göre 2 dakika kadar daha fazla ateşte kalıyor. Et odaklı çalıştığımız için köftenin üzerine sadece cheddar peyniri, karamelize soğan ve rozbif ekliyoruz. Hamburger ekmeğimiz de bize özel üretiliyor. Zerdeçallı yumuşak ekmeğimizin üzerinde yumurta sarısı ve susam bulunuyor. Hamburger köftemizin formülü ve diğer detaylar bizde saklıdır.” diye konuşan Taşgıran, Adana’da ki etkin STK ve meslek örgütü temsilcilerini sırayla davet ederek ürünlerini tattıracağını sözlerine ekledi.

ŞAHSIM VE ÜYELERİM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

FikrEt Steakhouse’un müşterilerine sunduğu her ürünün tadına bakarak fikir beyan eden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri sunulan ürünlerin lezzeti karşısında hayranlıklarını dile getirdiler. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, “Kebabın başkenti olan Adana’da etin lezzete dönüştürülmesinde gösterdiğiniz çaba ve emek için çok teşekkür ediyoruz. Bölge insanımızı ve dışarıdan gelecek misafirlerimizi ağırlayacak çok güzel bir mekan oluşturmuşsunuz. Eşsiz et lezzetlerini sunumunuz da görülmeye değer. Üyelerimize  indirim uygulayacak olmanızda nezaketinizi ortaya koyuyor. Şahsım ve üyelerim adına çok teşekkür eder hayırlı işler dilerim.” dedi.

PROTOKOL İMZALANDI

Sunulan lezzetlerin ardından Taşgıran ve Esendemir arasında ÇGC Üyelerine yönelik yiyecek ve içecekleri kapsayan İndirim Protokolü imzalandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.