Feke ilçesinde etkili olan yoğun yağışın ardından bazı bölgelerde meydana gelen toprak ve kaya düşmelerine belediye ekipleri hızlı şekilde müdahale etti. Feke Belediye Başkanı Cömert Özen’in talimatları doğrultusunda sahaya çıkan ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Feke Belediyesi Teyakkuzda (3)

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Tapan Grup Yolu, Bağdatlı, Süphandere, Gedikli ve Gürümze güzergâhlarında yaşanan toprak ve kaya düşmeleri ekiplerin yoğun çalışması sonucu kısa sürede giderildi. Temizlik ve güvenlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından söz konusu yollar yeniden ulaşıma açıldı.

Feke Belediyesi Teyakkuzda (1)

Başkan Altıok, minik futbolcularla buluştu
Başkan Altıok, minik futbolcularla buluştu
İçeriği Görüntüle

Vatandaşların güvenliğinin her şeyden önce geldiğini vurgulayan Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması konusunda uyarıda bulundu. Ekiplerin sahada görev başında olduğunu belirten Özen, olası yeni olumsuzluklara karşı teyakkuz halinde olunduğunu ifade etti.

Belediye ekiplerinin, yağışların etkisini sürdürdüğü bölgelerde kontrollerine devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi