Evinizdeki Küf Kokusundan Nasıl Kurtulursunuz ?

Küflenme o eşsiz, pis bodrum kokusu evinizin herhangi bir yerinde olabilir. Bunu hava temizleyicileri veya kokulu mumlarla maskelemek yerine, nedenini bulmak ve bir kez ve herkes için ortadan kaldırmak için zaman ayırın.

Evinizdeki Küf Kokusundan Nasıl Kurtulursunuz ?
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

İşte evinizdeki küf kokusundan kurtulmanın yolu. Yüksek nem ve zayıf hava sirkülasyonuna sahip bir yerde bulunduysanız, muhtemelen küflü bir kokuyla karşılaşmışsınızdır. Küflü kokular sadece küf ve küf mantarından kaynaklanır.

Küf kokusu küf kontaminasyonundan kaynaklanan belirli bir kokudur ve başka hiçbir şeyden kaynaklanmaz. Ayrıca küf kokusunun evde, ofiste, depoda veya ahırda olması da önemli değildir. Bu koku, nerede olursa olsun küf kontaminasyonuyla tek başına ilişkilidir.

Evinizdeki kokuyu koklamak için görme ve koku alma duyularınızı kullanın. Kokuyu olabildiğince yakından takip edin ve kaynak noktasını belirleyin. Tam olarak belirleyemiyorsanız, su hasarı veya küf veya küf oluşumu için etrafınıza bakın. Havalandırması zayıf ve nemi yüksek odalar genellikle küflü kokuların biriktiği yerlerdir. Bodrum katınız, çamaşır odanız veya banyonuz olabilir. Evinizdeki bu odaları iyice kontrol edin, özellikle karanlık köşelere, mobilyaların arkasına ve nemin kolayca birikebileceği lavaboların altına dikkat edin.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.