ESTETİSYENLER DERNEĞİ YÖNETİMİ, ADANA ESOB’Yİ ZİYARET ETTİ

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Niyazi Göger, Adana Estetisyenler Derneğini yeni başkanı Belgin Çobandağ ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.

ESTETİSYENLER DERNEĞİ YÖNETİMİ, ADANA ESOB’Yİ ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-

Adana Estetisyenler Derneği yeni başkanı Belgin Çobandağ ve yönetim kurulu üyeleri Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde genel kurul yaparak yeni başkanını seçen Adana Estetisyenler Derneğinin Başkan ve yönetim kurulunu kutlayan Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, “Öncelikle yeni yönetim olarak sizleri kutluyorum. Güzellik salonlarının Adana’da gelişmekte olan bir meslek olarak vatandaşlarımıza istihdam yaratma açısından sizlerin faydalı olacağına inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar dilerken yanınızda olduğumu ve ziyaretinizden dolayıda çok teşekkür ederim”dedi.

Adana Estetisyenler derneği  Belgin Çobandağ “Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız Niyazi Göger’i ziyaretimizin olumlu çalışmalarımıza destek sözleri bizleri çok mutlu etmiştir.Yapacağımız çalışmalarda hem esnaf odamız,hemde kuaförler odasınında bizleri yalnız bırakmayacaklarından dolayı teşşekür ederiz”dedi.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.