Eren: Kepez maçını düşünüyoruz

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, “Her şeyimizle lige odaklandık. Başarılı bir sezon geçireceğimize canı gönülden inanıyoruz” dedi.

Eren: Kepez maçını düşünüyoruz
Yayınlama: 29.08.2024
A+
A-

Yeni sezonda 2.Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele edecek olan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, ligin ilk haftasında Pazar günü saat 18.00’de Tarsus Şehir Stadında oynayacakları Kepezspor Futbol Kulübü karşılaşmasını düşündüklerini söyledi.

Ligin ilk maçında tüm futbolseverleri yanlarında görmeyi amaçladıklarını dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, “Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Lige en iyi şekilde hazırlandık. Taraftarlarımızın desteği ile sahadan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yeni sezonda mücadelelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini anlatan Mustafa Eren, “Lig öncesi nokta transferler yaparak, takımımızın gücüne güç kattık. Her şeyimizle lige odaklandık. Başarılı bir sezon geçireceğimize canı gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Eren, daha önce Bölgesel Amatör Lig’de final maçında karşılaştıkları Kepez’i bu kez yenerek rövanşı alacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.