Erdem:Dayanışma güçtür, dayanışma yaşamdır

Erdem:Dayanışma güçtür, dayanışma yaşamdır
Yayınlama: 01.03.2023
A+
A-

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçedeki çalışmalarını sürdürürken, Hatay, Defne ve Osmaniye’deki depremzedeleri de yalnız bırakmadı

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’daki deprem yaralarını sarmaya devam ederken öte yandan depremden etkilenen diğer illere yardım elini uzatmayı ihmal etmiyor.
Önceki gün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Milletvekili Orhan Sümer’le birlikte Ceyhan’ı adım adım gezen ve ihtiyaç sahibi depremzedelere desteğini esirgemeyen Başkan Hülya Erdem, yönünü bu kez Osmaniye ve Hatay’a çevirdi.
“DAYANIŞMA GÜÇTÜR”
Depremin derin yaralar açtığı Hatay merkez ve Defne ilçesinde birliğin, dayanışmanın ruhunu paylaşan, aşını pay eden, bir nebze olsun yaraları sarmaya giden Başkan Hülya Erdem, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile de bir araya geldi. Depremden etkilenen yurttaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Hülya Erdem, Osmaniye’de de zorlukların aşılması için depremzedelerin yanında yer aldı. Dayanışmanın bir umut olduğuna işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Dayanışma güçtür, dayanışma yaşamdır” diye konuştu.
Gittiği yerlerde depremzedelerle yakından ilgilenen, yemek dağıtımına yardımcı olan Başkan Hülya Erdem, Osmaniye Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar’la da görüştü ve geçmiş olsun dileklerini sundu.
BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Ceyhan Belediyesi, 25 personelle görev yaptığı Hatay ve Defne’de yetişkin ve çocuklara giyim, çorap, iç çamaşırı temininde bulunurken, 4 bin kişiye kahvaltı ve çorba ikram etti. 100 battaniye dağıtan, hijyen malzemelerini ve suyu unutmayan, çocuklara süt götüren Ceyhan Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, Defne’deki Samankaya Muti-Zöhre Mahanoğlu İlkokulu bahçesinde kalan depremzedeleri de ziyaret etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.