Mersin’in Tarsus ilçesinde engelli bir vatandaş, sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, Ferahim Şalvuz Mahallesi 1647 Sokak’ta meydana geldi.

Mersin’de bir kiracı evi ateşe verdi, mahalleli ayaklandı
Mersin’de bir kiracı evi ateşe verdi, mahalleli ayaklandı
İçeriği Görüntüle

İddiaya göre, bedensel engelli Bestami Ç. (43) ile karşılaşan T.T., henüz bilinmeyen bir sebeple yanında taşıdığı bıçakla saldırıya geçti. Sırtından ve karnından bıçaklanan Bestami Ç., kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan Bestami Ç.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bestami Ç.’nin hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirildi.

Saldırgan T.T., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA